Descargar EBOOK La refundacio de la democracia autor JOSE VICENTE MESTRE CHUST gratis online


Descargar EBOOK La refundacio de la democracia autor JOSE VICENTE MESTRE CHUST gratis online Título Del Libro: La refundacio de la democracia
El autor del libro: JOSE VICENTE MESTRE CHUST
El editor: CARENA
Cargado: 1016 veces
Calificaciones del lector: 5.6
La calidad de la: Escaneo
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No
ISBN 13: 9788416054053
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 362 Kb

Read full description of the books:Des de diverses instàncies s’està reclamant una refundació de la democràcia al considerar que aquest sistema polític no és capaç, en aquests moments, de donar solucions efectives als problemes de la ciutadania. La crisi està sent molt dura, i diversos sectors de la societat es poden veure expulsats del sistema.

La corrupció política és un dels problemes més seriosos que té la nostra democràcia, ja que provoca el descrèdit de la classe política. Mentrestant, els bancs estafen a milers de ciutadans, i els seus directius reben indemnitzacions milionàries per haver enfonsat els bancs que han hagut de ser rescatats amb diners públics. I aquests mateixos bancs rescatats (i d’altres) són els que fan que milers de famílies siguin desnonades al no poder pagar la hipoteca. L’estat del benestar és retallat per calmar uns mercats insaciables, i la ciutadania té la sensació que el Govern defensa els interessos dels bancs i les grans empreses abans que els dels ciutadans.

En aquestes circumstàncies es demana la intervenció de l’ètica, de la disciplina filosòfica que hauria d’estar present en totes i cadascuna de les decisions polítiques. La democràcia és el sistema polític ètic per excel·lència, i alguna cosa està passant quan la desafecció de la ciutadania envers la classe política és cada vegada més gran. Hi ha col·lectius que consideren que els polítics no els representen. Potser el que cal és refundar la democràcia i recuperar la concepció ética del sistema democràtic.


El autor es JOSE VICENTE MESTRE CHUST escribió un interesante libro titulado La refundacio de la democracia. El libro de la publicó la editorial CARENA, y en este momento por el libro de La refundacio de la democracia PDF ISBN (9788416054053) es necesario pagar 13.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La refundacio de la democracia EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOSE VICENTE MESTRE CHUST, que te pueden gustar, igual que el libro de La refundacio de la democracia EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La refundacio de la democracia EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La refundacio de la democracia PDF
Descargar en EPUB La refundacio de la democracia EPUB
Descargar en DOC La refundacio de la democracia DOC
Descargar en TXT La refundacio de la democracia TXTReseñas de libro La refundacio de la democracia


Daniel

Jajaja, el libro de

Manuel

Interesante libro, difícil de romper

Lucia

Acogedor libro que nos enseña a ver cosas de menor importancia, la felicidad en las pequeñas cosas!

Izan

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Sara

Excelente obra - leer todo!
Añadir comentario
Descargar EBOOK La refundacio de la democracia autor JOSE VICENTE MESTRE CHUST gratis online

PDF: la-refundacio-de-la-democracia.pdf La refundacio de la democracia PDF
EPUB: la-refundacio-de-la-democracia.epub La refundacio de la democracia EPUB
DOC: la-refundacio-de-la-democracia.doc La refundacio de la democracia DOC
TXT: la-refundacio-de-la-democracia.txt La refundacio de la democracia TXT